Falešní hráči - program na večírek

Falešní hráči - program na večírek

Jsme skupinou umělců s netradičními talenty a dovednostmi. V našem oboru se specializujeme na MAGII (umění mentalistů, kouzelníků, hypnotizérů, věštců) a CASINO HRY v podání profesionálních krupiérů s mnohaletou praxí.

Url: www.falesni-hraci.cz
G+: +FalesnihraciCz_exkluzivnimagickazabava
Facebook: falesnihraci
Pagerank: NA/10
Srank: NA/100

Rozšířený popis

Veškeré námi zajišťované programy jsou vysoce prožitkové a interaktivní. Kromě zajišťování tradičních společenských akcí, jako jsou plesy, firemní večírky pro obchodní partnery, firemní večírky pro zaměstnance, svatby a soukromé oslavy, se od roku 2009 každoročně programově podílíme i na debutantském plese Queen Charlotte's Ball v Londýně. Naše talenty jsou vyhledávány i vědeckou komunitou. Proto jsme od roku 2013 odborným dohledem nad projektem Paranormální výzva, který nezávisle prověřuje mimořádné lidské schopnosti. Projekt je veden pod záštitou Akademie věd ČR a Českého klubu skeptiků Sisyfos.

Práce se záznamem

Aktualizováno:
Nahlásit nepřesnost
Ohlásit nefunkčnost

Podobné stránky

  • Tátův deník, tipy, triky, rady rodi…

    Deník pro táty i mámy. Jsem táta a předávám své rady, tipy a zkušenosti, které se hodí každému rodiči. Podělte se i o svůj názor!
    http://www.etata.cz
  • www.portret.tk - portrety od 300 Sk

    Kresba portrétov podľa fotografie, virtuálna galéria výtvarníčky Zuzany Hodásovej - kresby ceruzkou, voskovkami, maľba olejovými farbami, hudba, najsl…
    http://www.portret.tk
  • NARUTO | Naruto-cz.tym.cz

    Stránka pro všechny fanoušky anime NARUTO!(naruto , naruto online , naruto-cz , naruto hry , naruto cz , naruto soundtracky , naruto wallpapery , naru…
    http://www.naruto-cz.tym.cz
  • Blanenský informační a reklamní por…

    Regionální informační server pro Blanensko. Katalog firem, nabídka realit, nabídka práce, slevy, slevové kupony, inzerce, reklama, předpovědi počasí, …
    http://www.info-blansko.cz

Zviditelnění na internetu ve 3 krocích zdarma na Toplink.cz

  • Registrujte se

    Registrace do našeho katalogu je rychlá a zcela zdarma. Pro registraci potřebujete jen základní údaje.

  • Vyplňte dodatečné informace

    Každá u nás zaregistrovaná stránka má svůj osobní profil. Především pro firemní zákazníky doporučujeme vyplnit rozšířené informace o vás a vašich službách. Budete tak mít úplný profil a zákazníci vás rychleji najdou.

  • Udržujte svůj záznam aktuální

    Udržujte informace o Vaší firmě a Vaší stránce aktualizované. Přidáváme další položky, které jsou pro návštěvníky relevantní.