Cukrářské potřeby – dortisimo.cz

Cukrářské potřeby – dortisimo.cz

Nabízíme cukrářské potřeby pro velkoobchodní i maloobchodní prodej. V pobočce v Praze, Brně a Hradci Králové máme pro Vás nachystány cukrářské potahovací a modelovací hmoty, aranžovací pomůcky, potravinářské barvy, makronky, airbrush, krémy na dorty.

Url: https://www.dortisimo.cz
Pagerank: NA/10
Srank: NA/100

Rozšířený popis

Nabízíme cukrářské potřeby pro velkoobchodní i maloobchodní prodej. V pobočce v Praze, Brně a Hradci Králové máme pro Vás nachystány cukrářské potahovací a modelovací hmoty na dorty, aranžovací pomůcky, potravinářské barvy, makronky, airbrush, krémy na dorty, cukrové a čokoládové zdobení. V našem sortimentu také naleznete dortové krabice, papírové košíčky, nejedlé dekorace, vykrajovače a další. Jsme výhradním dovozcem značek Smartflex, Food Colours a Fractal.

Práce se záznamem

Aktualizováno:
Nahlásit nepřesnost
Ohlásit nefunkčnost

Podobné stránky

  • Olivový olej, lanýž a speciality

    Extra panenský olivový olej vysoké kvality, lanýž, výrobky z lanýže, BIO produkty, víno, italské speciality. Velkoobchod, internetový prodej. Ostrava
    http://www.olivovy-olej.eu
  • Balená voda pro nápojové automaty

    Ideální balená voda v barelech pro firmy nebo domácnosti. Příprava nápojů v námi nabízených nápojových automatech je velmi jednoduchá. Automaty mají n…
    http://www.pramenita-voda.cz
  • dobrehouby.cz

    Specializovaný e-shop s ucelenou nabídkou lanýžů, sušených hub, substrátů a potravinových doplňků.
    http://www.dobrehouby.cz
  • drinks24 - whisky, cognac, portské

    Nejširší sortiment nápojů on-line v ČR. Whisky, rum, cognac, tequila, portské, champagne, likéry a další nápoje včetně doplňků a dárkových balení.
    http://www.drinks24.cz

Zviditelnění na internetu ve 3 krocích zdarma na Toplink.cz

  • Registrujte se

    Registrace do našeho katalogu je rychlá a zcela zdarma. Pro registraci potřebujete jen základní údaje.

  • Vyplňte dodatečné informace

    Každá u nás zaregistrovaná stránka má svůj osobní profil. Především pro firemní zákazníky doporučujeme vyplnit rozšířené informace o vás a vašich službách. Budete tak mít úplný profil a zákazníci vás rychleji najdou.

  • Udržujte svůj záznam aktuální

    Udržujte informace o Vaší firmě a Vaší stránce aktualizované. Přidáváme další položky, které jsou pro návštěvníky relevantní.