Legal Time - čistenie a tepovanie

Legal Time - čistenie a tepovanie

Neviete sa zbaviť škvŕn či špiny. Už žiadne babské rady či triky - je čas zavolať profesionálov. Vyzbrojení tou najmodernejšou technikou vrátime Vášmu domovu zašlý lesk a čistotu.

Url: http://legaltime.eu
Pagerank: NA/10
Srank: NA/100

Rozšířený popis

Sú všade. Pokrývajú steny a múry každého mesta a tak špatia a mnoho ráz i urážajú namiesto toho aby skrášľovali. Hovoríme o grafitoch a nehovoríme o nich len tak. Vieme totiž ako na ne. Naša firma ponúka čistenie každého druhu a odstraňovanie grafitov rýchlo a efektívne je našou špecialitou. Tak neváhajte - kontaktujte nás ešte dnes a zbavte sa tak neželaných nápisov či čmáraníc.

Práce se záznamem

Aktualizováno:
Nahlásit nepřesnost
Ohlásit nefunkčnost

Podobné stránky

  • Hodinový manžel

    Poskytujeme komplexní služby v oblasti údržby Vaší domácnosti, kanceláře nebo chaty. Naše působnost je především v regionu hl.m. Praha a okolí.
    http://www.hodinovy-manzel.estranky.cz
  • Čištění koberců Brno

    Provádíme v Brně mokré extrakční čištění koberců. S profesionálními extraktory Kärcher čistíme koberce v domácnostech, firmách i organizacích.
    http://www.cistenikobercubrno.cz
  • Domato - úklid domácnosti, úklid fi…

    Uklidíme, vyžehlíme, pohlídáme, opravíme. Zajišťujeme úklid a údržbu domácností a menších provozoven, žehlení prádla, hlídání dětí, mytí oken, malován…
    http://www.domato.cz
  • Odpady BAUXEN spol. s r.o.

    Firma specializující se na odpady, čištění odpadních vod, odstraňování nebezpečných kapalných odpadů, dopravu kapalných odpadů (ADR), odpadních vod a …
    http://www.odpady-bauxen.cz

Zviditelnění na internetu ve 3 krocích zdarma na Toplink.cz

  • Registrujte se

    Registrace do našeho katalogu je rychlá a zcela zdarma. Pro registraci potřebujete jen základní údaje.

  • Vyplňte dodatečné informace

    Každá u nás zaregistrovaná stránka má svůj osobní profil. Především pro firemní zákazníky doporučujeme vyplnit rozšířené informace o vás a vašich službách. Budete tak mít úplný profil a zákazníci vás rychleji najdou.

  • Udržujte svůj záznam aktuální

    Udržujte informace o Vaší firmě a Vaší stránce aktualizované. Přidáváme další položky, které jsou pro návštěvníky relevantní.