Vše o ČR

Vše o ČR

GeoPas.cz je webová aplikace, která si klade za cíl rychle a přehledně poskytovat informace, které se dají vztáhnout k území České republiky.

Url: http://geopas.cz
Pagerank: NA/10
Srank: NA/100

Rozšířený popis

GeoPas.cz je webová aplikace, která si klade za cíl rychle a přehledně poskytovat informace, které se dají vztáhnout k území České republiky. Velká i malá území propojuje s mnoha datovými vrstvami, které lze využít při činnostech v oblastech realit, investic, byznysu a plánování. Dobrá znalost lokality dokáže kromě informací odhalit příležitosti i rizika. Jak aplikace vznikla? Data, která se dají propojovat s lokalitami České Republiky, sbíráme v rámci prací G-tix s.r.o. přibližně od roku 2019. Zpracovávali jsme různé datové zdroje se zaměřením na konkrétní lokality, často mají totiž data různou podobu právě podle své lokality. Za tu dobu vzniklo poměrně slušné SW vybavení, které nám umožňuje s jednoduchou konfigurací zpracovat prakticky libovolný datový zdroj bez ohledu na jeho formát.

Práce se záznamem

Aktualizováno:
Nahlásit nepřesnost
Ohlásit nefunkčnost

Podobné stránky

  • Společenské šaty

    Potřebujete šaty pro speciální příležitost, které podtrhnou vaší ženskou krásu? Společenské šaty se dnes objevují prakticky v každém větším salónu s d…
    http://www.spolecenske-svatebni-saty.eu
  • Kalendář, svátky – antické, řecké,ř…

    Na stránkách je umístěn popis římských oslav a slavností, jak byly slaveny podle kalendáře v průběhu roku.
    http://kalendar-sm.blog.cz
  • Svět atrakcí pro firemní akce

    Specializujeme se na zábavnou produkci se stále se rozšiřující nabídkou atrakcí pro děti i dospělé. Zajišťujeme a dodáváme atrakce po celé České a Slo…
    http://www.pronajematrakce.cz
  • Voňavá krása

    Staň se členem a vstoupíš do senza kolektivu který ti pomůže jak si snadno přividělat.
    http://www.say-pro-pocit.webnode.cz

Zviditelnění na internetu ve 3 krocích zdarma na Toplink.cz

  • Registrujte se

    Registrace do našeho katalogu je rychlá a zcela zdarma. Pro registraci potřebujete jen základní údaje.

  • Vyplňte dodatečné informace

    Každá u nás zaregistrovaná stránka má svůj osobní profil. Především pro firemní zákazníky doporučujeme vyplnit rozšířené informace o vás a vašich službách. Budete tak mít úplný profil a zákazníci vás rychleji najdou.

  • Udržujte svůj záznam aktuální

    Udržujte informace o Vaší firmě a Vaší stránce aktualizované. Přidáváme další položky, které jsou pro návštěvníky relevantní.